Raina☺
my babyy A :))
Khamis, 23 Jun 2011 | 4:00 PTG | 0 comments
Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)

harini aku nak story pasal nii , pasal tuttt <3

aku sayang tutt ni . A bukan nama sebenar . aku baru je kenal dea , bulan 1 haritu kot :P haha mula-2 akubenci dea . sumpah aku benci . tapi bila dah kenal-2 tu , oh baik rupanya . tak sangka aku :) dulu kawan-2 aku semua suruh aku suka kan dea . tapi time tu hati aku memang tak dapat terima . aku pun tatahu kenapa aku benci sangat dea time tu . maybe sebab dea selalu susahkan orang -,- k sorry for that my dear A :D then aku start kenal dea . bila dah rapat sikit  , aku start sayang dea . haha betul aku tak sangka aku akan suka dea . tapi nak buad mcm mana kan :P tapi tapi aku sayang dea sikit jelah . belum kritikal lagi :)

A bukan nama sebenar . kau suka susah kan org kan ? kau pernah buad aku nangis tau ? sekarang pun aku rasa mcm nak nangis sbb fikir pasal kau . kenapa kau buad aku mcm ni ? aku dah sayang kau , tapi kenapa kau tak suka aku ? memang dulu aku penah makimaki kau , tapi tu dulu weyy . sekarang aku sayang kau la . betul . semangat je aku nak pergi sekolah tu kau tau , sbb ada kau :( tapi kau sanggup buat aku macam ni kan . serious aku tak sangka :( aku dah cuba buat kau suka aku and aku dah cuba sedaya upaya buat diri aku sayang kau lebih dari segalanya , tapi apa yang kau balas ? kau bagi aku hampa wey . kecewa gila , patah hatii , sedih , down dan yang sewaktu dengannya . wah ayat xD tapi betullah . i meant it :(

oke lah oke lah , nak sambung nangis pasal A . tahu tak , sebab A lah aku dapat nombor yg teruk dlm exam mid term . sebab A jugak lah , tulisan dalam report card aku cacat . semua sebab kau A ! sanggup kau kan .:(

to my dear Additional Mathematic aka Add Math , tolongg lah balas perasaan aku kat kau ni . tolongggg lah sayang aku mcm mana aku sayang kau . tolonngggg lah jangan failed . 
tolongggg lah jangan buad aku nangis bila jumpa kau masa exam . tolong lah aku Add Math , tolooonngg :'(

haha , mesty kaw orang pkir laen kan ? haha :DD

Older Post | Newer Post
Likers/Link

Nur Sabrina Binti Hamzan

Tagboard




nuffnang


Follower